Ruuvipaalutukset ammattitaidolla koko Suomessa

Telapari Oy on maanrakennuksen ja vesirakentamisen aito ammattilainen. Toimimme pääasiassa Tampere- Turku – Helsinki -akselilla, mutta pyydä tarjousta kauempaakin.

Ruuviperustus on luotettava ja edullinen vaihtoehto perinteisen teräspaaluttamisen ja betonipaaluttamisen tilalle. Ruuvipaalutus on nopea ja kustannustehokas paalutus lähes kaikkiin kohteisiin. Rakennat sitten omakotitaloa, piharakennusta, terassia, aitaa, laituria tai teollisuushallia, on ruuvipaalutus hyvä valinta.

Ruuvipaalu on maahan kiertämällä asennettava teräspaalu, jolla on erinomainen kantavuus. Ruuvipaalutus ei vaadi mittavia maansiirtotöitä ja paalutus onnistuu hyvinkin ahtaisiin ja vaikeisiin kohteisiin. Asennus on nopeaa, tärinätöntä ja äänetöntä sekä erittäin kustannustehokasta!

Voit pääsääntöisesti unohtaa massanvaihdot, routaeristykset ja salaojitukset ruuviperustus ei oikein asennettuna tarvitse niitä!

Käytetyt paalut ja materiaalit kotimaista valmistetta. 

Ruuviperustus

Ruuvipaalujen putkikoko on 60 mm – 160 mm. Ruuvipaalun pituus on 1 – 6 m ja jatkot tehdään jatkoholkilla tai hitsaamalla. Ruuvipaalutus sopii niin matalaan kuin syvään paaluttamiseen, aina välillä 1 – 30 m.

Saat meiltä laadukkaat ruuvipaalut ja ammattitaitoisen asennuksen samassa paketissa, samalla tilauksella! Käytössämme on erikokoista kalustoa erikokoisiin kohteisiin ja esimerkiksi laiturien ruuviperustukset voidaan tehdä joko talvella jään päältä tai kesällä kelluvalla kalustollamme. Laskutamme vain käytetyistä ruuvipaaluista eli asiakkaalle ei tule koskaan hukkainvestointia.

Myytävänä on myös ns. käsinasennettavia ruuvipaaluja. Jos et ole varma niiden soveltuvuudesta kohteeseesi, pääset huomattavasti helpommalla, kun tilaat meiltä paalut ja asennuksen samalla toimituksella.

Takuu

Jos pohjatutkimus on tehty ja siinä ruuvipaalut sopiviksi havaittu, asennus onnistuu varmasti. Mikäli asennuksessa tulee eteen haasteita, eikä ruuvipaalutusta kyetä toteuttamaan, ei myöskään ruuvipaaluista tarvitse maksaa mitään.

Palvelemme luotettavasti niin yksityisiä, yrityksiä kuin kuntia ja kaupunkejakin.

Ota yhteyttä